środa, 30 marca 2011

Receta de pasión



 Moja milosc do czekolady nie jest niczym nadzwyczajnym. Poza uwielbieniem dla wszelkich belgijskich chocolaterii, wyjadaniu nutelli prosto ze sloika, wariacjach z tabliczka Milki w rece lubie tez pomieszac smaki. Tak oto z czelusci spizarki wylonil sie dzis banan, spojarzal laskawym okiem na ekologiczny krem czekoladowy, jablko chlupnelo odrobina soku, a cynamon sam wskoczyl do miski zanim jeszcze wszystkie te smaki dopiescil chlust mleka


wloski krem z ciemnej czekolady i orzechow laskowych, ekologiczny odpowiednik Nutelli, idealny dla osob nietolerujacych laktozy! 

Swoja droga w swojej dzisiejszej czekoladowej goraczce przeczesalam youtube w poszukiwaniu fragmentow mojego najulusmaczniejszczego filmu 'Czekolada', ale zamiast tego trafilam na przyjemna hiszpanska nute



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz